שוקולד וחלבה....שתי אהבות גדולות....
ובכן,
בשעת הבישול השבועית, ביתי ואני התענגנו על הכנת כדורי שוקולדד וחלבה .
והמתכון...
200 גרם חלבה מפוררת
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר או 50 גרם וכף וחצי קקאו
רבע חבילה פתי בר מפוררת
חלב
ההכנה: ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר קטן (אם שמים קקאו, מוסיפים אותו לאחר ההמבה).
בקערה מערבבים את החלבה, הפתי בר, השוקולד המומס וקצת חלב (לפי הצורך על מנת להרטיב מעט את העיסה).
מקררים כ20 דקות במקפיא או 40 דקות במקרר , מוציאים ומכדררים לכדורים קטנים. מניחים במנג'טים קטנים.
ללקק את האצבעות....הנאה מובטחת !!!
ובכן,
בשעת הבישול השבועית, ביתי ואני התענגנו על הכנת כדורי שוקולדד וחלבה .
והמתכון...
200 גרם חלבה מפוררת
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר או 50 גרם וכף וחצי קקאו
רבע חבילה פתי בר מפוררת
חלב
ההכנה: ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר קטן (אם שמים קקאו, מוסיפים אותו לאחר ההמבה).
בקערה מערבבים את החלבה, הפתי בר, השוקולד המומס וקצת חלב (לפי הצורך על מנת להרטיב מעט את העיסה).
מקררים כ20 דקות במקפיא או 40 דקות במקרר , מוציאים ומכדררים לכדורים קטנים. מניחים במנג'טים קטנים.
ללקק את האצבעות....הנאה מובטחת !!!
תגובה 1:
הי ורד
ניסיתי את המתכון, יצא נפלא!
בלוג מקסים!
הוסף רשומת תגובה